Spuiten

Contact

Gespecialiseerd in spuitwerk

Spuitwerk is een schildertechniek waarbij verf gelijkmatig op een oppervlak gespoten wordt. Bij grote oppervlakten, zoals een plafond is dit vaak sneller en dus efficiënter. Daarnaast levert het een strak en afgewerkt resultaat en is het ook nog eens goedkoper dan met de hand schilderen.

 

Soorten spuitwerk

Er zijn verschillende soorten spuitwerk, waaronder verf-/latexspuitwerk, spackspuitwerk en gipsspuitwerk.

Wij zelf bieden enkel verfspuitwerk, ook wel latexspuitwerk genoemd, aan om verschillende redenen. Latexspuitwerk zorgt voor een egaal, dun en netjes afgewerkt geverfd oppervlak. Spackspuitwerk daarentegen bevat een korrel in de verf, waardoor het oppervlak minder glad wordt en iets dikker zal zijn. Gipsspuitwerk wordt vooral gebruikt om dikte te creëren en is niet zo zeer van toepassing bij onze werkzaamheden.

Latexspuitwerk zorgt in huis voor de meeste voordelen en prachtige resultaten en daarom bieden wij deze vorm van spuitwerk aan. Uiteraard gebruiken wij voor het mooiste resultaat bij latexspuiten enkel de beste latexverf en de beste apparatuur.

 

Eigen spuitcabine

Naast spuitwerk van (grote) oppervlaktes, spuiten wij ook meubels en objecten. Uw interieur kan gemakkelijk door ons voorzien worden van het gewenste kleurtje. Uw keuken is met behulp van spuitwerk in een mum van tijd strak geverfd. Voor losse meubels en objecten maken wij gebruik van onze eigen speciale spuitcabine. Deze spuitcabine maakt het rondom egaal spuiten van de verschillende meubels en objecten makkelijker. Zo krijgen niet alleen uw muren een fris nieuw kleurtje, maar ook uw interieur kan meteen meegenomen worden.

 

Ervaren spuiters

Wij werken al meerdere jaren met spuitwerk en zijn dus zeer ervaren op dit gebied. Door deze ervaring zorgen wij ervoor dat u enkel perfect afgewerkt en egaal spuitwerk kan verwachten.

Bent u op zoek naar een schilderteam dat mooi en strak spuitwerk aflevert in de omgeving van Berghem, Oss, Den Bosch of Nijmegen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via deze pagina.

Benieuwd naar voorbeelden?

Foto’s van recent opgeleverde projecten kunt u hier bekijken.

Meer weten? Neem direct contact op

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een telefoongesprek of een persoonlijke afspraak.

Contact