Binnen schilderwerkzaamheden

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Jeffrey Dix Schilderwerken biedt verschillende diensten aan waaronder binnen- en buitenschilderwerk en spuitwerk. Wij kunnen uw huis of bedrijf dus niet alleen van buiten vakkundig schilderen, maar ook de binnenmuren en uw interieur(objecten) zijn bij ons in goede handen.

Jeffrey Dix Schilderwerken kan het schilder- en spuitwerk van uw gehele huis of bedrijfspand verzorgen. Onze schilders werken vanzelfsprekend bij alle werkzaamheden professioneel, snel en met uiterste precisie, zodat aan al uw wensen voldaan wordt. Natuurlijk kunnen wij u ook van deskundig advies voorzien.

SPUITEN  

Jeffrey Dix schilderwerken kan u van dienst zijn bij het spuiten van vrijwel alle type objecten. Wij hebben de beschikking over een eigen spuitcabine waarin wij vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs uw objecten kunnen spuiten.

Meer informatie.

Binnen  

Bent u op zoek naar een vakkundig en betaalbaar schildersbedrijf voor schilderwerkzaamheden in uw huis of bedrijfspand? Ons team van professionele schilders gaat graag voor u aan de slag.

Meer informatie.

Buiten  

Als u zoekt naar een ervaren schildersbedrijf voor het uitvoeren van buiten schilderwerkzaamheden, dan staan wij graag voor u klaar. Met jaren ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij alle projecten, klein en groot.

Meer informatie.

Meer weten? Neem direct contact op

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een telefoongesprek of een persoonlijke afspraak.

Contact