Over ons

Contact

Ons team van Jeffrey Dix schilderwerken bestaat uit 8 professionele schilders.

Ik, Jeffrey Dix, wilde altijd al een eigen schildersbedrijf beginnen. Ik ben na mijn afstuderen van de schilderschool in Den Bosch hard aan de slag gegaan om mijn droom waar te kunnen maken. In 2018 is mijn droom uitgekomen en ben ik dit prachtige schildersbedrijf begonnen. Nu zorg ik samen met mijn 7 collega’s ervoor dat uw dromen waargemaakt worden.

Voor elk schilder- of spuitproject

Ons vakkundige team maakt uw dromen waar door verschillende schilderwerken binnen en buiten huis perfect af te leveren. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van de buitenkant van uw huis of bedrijf, maar ook de binnenkant nemen wij graag onderhanden. Ook uw interieur kunnen wij gemakkelijk voorzien van uw gekozen kleur door onze expertise in spuitwerk. Het verfspuiten van meubels of voorwerpen is voor ons zo gedaan.

Ervaren vakschilders en vakspuiters

Wij hebben allemaal een goede opleiding gevolgd en na onze opleiding veel ervaring opgedaan, maar wij zijn nooit te oud om te leren. Wij blijven doorleren, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends.

Uiteraard gebruiken wij bij het schilderen de hoogste kwaliteit aan materialen en producten om ervoor te zorgen dat u ook de hoogste kwaliteit aan afgeleverd werk mag verwachten!

Woont u in de omgeving van Berghem, Oss, Den Bosch of Nijmegen en bent u opzoek naar een gedreven en professioneel schildersbedrijf? Vraag nu een offerte aan!

Meer weten? Neem direct contact op

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een telefoongesprek of een persoonlijke afspraak.

Contact