Buiten schilderwerkzaamheden

Contact

Wilt u dat uw huis of kantoor weer tussen alle anderen panden uitspringt?

Laat ons, van Jeffrey Dix Schilderwerken, uw huis van buiten schilderen, voor een stralend en blijvend resultaat!
Het regelmatig bijhouden van het buitenschilderwerk is niet alleen voor het oog fijn, maar het verkleint ook de kans op schade.

Uw gevel heeft met de Nederlandse weersomstandigheden nogal wat te verduren. Het snel afwisselen van regen, sneeuw, hagel en hittegolven brengt problemen met zich mee. Geen enkel materiaal is daar op zichzelf tegen bestand. Om uw gevel te beschermen is het daarom belangrijk om het buitenschilderwerk goed bij te houden. Een goede laag verf verkleint namelijk de kans op schade aan muren en hout.

Uiteraard brengt dat nieuw laagje verf ook een frisse nieuwe uitstraling met zich mee, ook al kiest u voor simpel wit.

 

Eenvoudig en snel prachtige buitenmuren en kozijnen

Ons team begint iedere klus met het bekijken van de situatie, zodat wij de juiste materialen en verf zullen gebruiken voor het beste eindresultaat. Er zijn uiteraard verschillende soorten materialen in een gevel aanwezig. Zo kan de gevel uit hout, beton of baksteen bestaan en nemen wij deuren, kozijn en dakkapel uiteraard ook mee. Voor ieder soort materiaal maken wij gebruik van enkel de beste verf voor dat oppervlak. Dit doen wij om niet alleen een mooi afgewerkt resultaat te krijgen, maar ook voor het vergroten van de levensduur van het materiaal.

 

Perfect resultaat tegen een lage prijs

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is voor ons zeer belangrijk. Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit materialen, maar zorgen ook voor het beste resultaat voor een eerlijke prijs. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Bent u opzoek naar een buitenschilder in omgeving van Berghem, Oss, Den Bosch of Nijmegen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of bedrijf? Neem dan nu contact met ons op en dan komen wij bij u thuis langs!

Benieuwd naar voorbeelden?

Foto’s van recent opgeleverde projecten kunt u hier bekijken.

Meer weten? Neem direct contact op

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een telefoongesprek of een persoonlijke afspraak.

Contact