Binnen schilderwerkzaamheden

Contact

Is uw huis of bedrijf toe aan nieuw binnen schilderwerk?

Wij van Jeffrey Dix Schilderwerken geven het weer een frisse uitstraling!

Ons team heeft jaren ervaring met het schilderen van het interieur van woonhuizen en bedrijfspanden. Een nieuw laagje verf zorgt voor een nieuw stralend uiterlijk van uw kamers. Daarnaast zorgt nieuw binnen schilderwerk niet alleen voor mooie strakke muren, maar ook voor een stukje bescherming van deze muren.

Bescherming tegen slijtage en vocht zorgt voor een goed behoud van de muren. Ook schimmel krijgt minder kans door een laagje verf. Schimmel hecht namelijk niet goed aan verf en zal zich dus niet goed kunnen verspreiden. In de badkamer is het aanbrengen van een laagje verf dus ook zeker niet onbelangrijk!

 

Wij verzorgen het totaalplaatje

Niet alleen muren worden door ons onderhanden genomen. Ook bijvoorbeeld de deuren, kozijnen of keuken nemen wij mee. Dit kan eventueel in combinatie met het spuiten van objecten zoals keukenkastjes, stoelen en tafels in onze eigen spuitcabine. Wij leveren enkel een compleet afgewerkt eindresultaat af!

 

Hoe het in zijn werk gaat

Om enkel het beste resultaat aan u te leveren, zullen wij eerst bij u langskomen om de oppervlaktes te bekijken en deskundig advies te geven. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en verwachtingen, zodat we u na de werkzaamheden volledig tevreden stellen.

U kiest gemakkelijk de gewenste kleur en wij zorgen voor de materialen en verf. Voor het schilderen van uw huis of bedrijf gebruiken wij enkel de beste materialen en de hoogste kwaliteit verf. Hiermee zorgen wij voor een mooi eindresultaat dat lang meegaat.

 

Gegarandeerd een prachtig resultaat

Wij werken snel en vakkundig met enkel het allerbeste resultaat voor ogen. Zo heeft u zo min mogelijk last van ons en leveren wij enkel werk dat volledig voldoet aan al uw wensen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met binnen schilderwerk voor uw huis of bedrijf en woont u in de omgeving van Berghem, Oss, Den Bosch of Nijmegen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Benieuwd naar voorbeelden?

Foto’s van recent opgeleverde projecten kunt u hier bekijken.

Meer weten? Neem direct contact op

We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een telefoongesprek of een persoonlijke afspraak.

Contact